Chevat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür ederim hocam inceleyeceğim.

Hayırlı teskereler olsun hocam

Öneri için teşekkür ederim üstadım lakin bu tarz işlere nereden ulaşacağım bilmiyorum. Sürekli internetten araştırıyorum broşür dağıtmak vb. İşleri lakin bir iş bulamadım olan olanlarda 30 gün önce açılmış ve talep karşılanmış. Zaten maaşlı ise almamalarını anlayışla karşılıyorum. İşveren için ölü yatırımım ben

Aynen kardeşim gayem bu yöndeydi fakat kriz döneminde çalıştığım yerle yollarımız ayrıldı tabi benle beraber 12 kişinin daha. O yüzden böyle birşey yapamadım.

94 doğumluyum hocam 6 yıldır tecil ediyordum ben geçici iş arıyorum hani haftabin her günü olmasa bile olur yeterki eve yük olmayayim en azından kontör paramı çay paramı çıkarayım istiyorum. 25 yaşındayken kimseden para isteyemiyor insan , kendini kötü hissediyor.
hocam en iyisi 2-3 gün bir araştırma yap özgün semantik makale yazma konusunda bilinçlen 100 kelimesini 1.5TL'den satarsın yani alt limitten, hem müşteri çekersin hemde para kazanırsın askerden gelince ek iş olarak ta yapabilirsin forumda çok şükür ekmek kazanmak isteyen herkese iş var sen yeterki böyle iste