Çocuklarınızın ahlakı,
sizin bilerek izlettiğiniz
netflix dizileriyle bozulacaksa sokağa da çıkartmayın, ölene kadar ayağınızın dibinden de ayırmayın o zaman. Sokakta bu dizilerde olanın kat kat fazlası var. Ahlaki eğitimi beceremiyorsanız, çocuğunuzun en ufak etkide cinsel yöneliminin ya da cinsel kimliğinin değişeceğini düşünüyorsanız bir zahmet eğitim alın, araştırma yapın, pedagog ve psikologlarla görüşün. Ha şiddet ve madde kullanımı mevcut olan dizileri de çocuğunuzun yanında da mümkün olduğunca izlemeyin.(Hani çok sevilen kurtlar vadisi, arka sokaklar, çukur gibi yapımlar varya onlar da dahil). Ekranda öpüşen çiftler görünce çocuğunuz "Baba bunlar ne yapıyor" dediğinde kızarıp bozaracaksanız gidip ailecek *** Education izlemeyiverin siz de. Çocukları için değil de kendinden şüphe ettiği için LGBTİ üyelerini barındıran dizilerin sansürlenmesini isteyen kişilere de sadece "Yazık!" diyorum. Toplumun tabularını her şeyin önüne koyup yönelimlerinizi reddedecek kadar alçalmayın. Küfür için sansür isteyenlere ise bu linki bırakıyorum ve sadece gülüyorum

.
https://boxofficeturkiye.com/tumzaman/?tm=1989