dün benim 4 işlemim oldu ikisi sorunsuz gerçekleşti son ikisi karta yansımadı dekontları mail attım müşteri temsilcisiyle görüştüm bir türlü sorunun kendilerinde olduğunu kabul etmiyorlar saat 13:00'de yaptığım eft akşam 21:00'de hesaba geçti. tabii müşteri hizmetleri isterseniz bankanızı arayıp işlemi iptal edebilirsiniz dediği için bende bankayı arayıp eft işlemlerini iptal ettirdim. şaka gibi akşam'da para yattı kartı. şimdi ne olacak bekliyorum bankaya para iade gelecek mi yoksa ininaldeki bakiyeden mi düşecek göreceğiz.
Bütün bu saçmalığın sebebi gelen eft'leri müşteri temsilcisinin yada muhasebe departmanının kontrol edip manuel onaylamaması, birde call center'larda çok fazla vasıfsız ve bilgisiz insan çalışıyor.
bankamı arıyorum eft'ler başarılı karşı hesaba ulaşmış diyorlar, ininali arıyorum benim uygulama üzerinde gördüğüm şeyleri söylüyor para bize ulaşsaydı hesaba geçerdi diyorlar. adamlara eft sorgu numarası dekontları gönderiyorum laftan anlamıyorlar. yeni kartların satışında da insanları 1 ay beklettiler onu da yüzlerine bulaştırdılar internetteki bütün mağazalarda başarı oranları %90lardan %40-50'lere geriledi.
ön ödemeli kartlarda yine en iyisi papara en azından twitterdan yazıyorsunuz cevap veriyorlar dekont mail atıyorsun anında parayı hesaba geçiyorlar.
Saydım 12 tane mail atmışım, her birinde de "0850 311 7701 numaralı müşteri hizmetleri numaramızı arayarak destek almanızı rica ederiz."
Anlamıyorlar arkadaş. Resmen alıkoydular ve yardımcı olmuyorlar.