bySonsuzluk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında aynı yerdeyiz seninle,
Bende öyle yapıyorum sokmuyorum evime öyle şeyleri labtop'tada izlemiyorum.
Tv kanallarında uygun olmayan ne varsa siliyorum.
Evde 2 küçük çocuğum var o önlemleri ben aldım zaten.
Trt izliyoruz hint filmleri izliyoruz genellikle yabancı ve yerel filmlere göre daha ahlaklılar
Allah sağlıklı uzun ömürler versin evlatlarınıza hocam vatana millete hayırlı bireyler olsunlar inşallah. Hatta tv bile sokmamak lazım eve ama işte bağımlısı olduk. Doğru bir karar vermişsiniz izletmeyin bence ne kadar sansür olsa yine kar etmez. Şuan bu sansürle yapılan durum şu mesela evine sokuyorlar netflixi sonra efendim çıplaklık var çocuklar etkileniyor sen sokmasan çocuk nasıl ulaşacak ki buna. Ben izliyorum netflixi ama çocugum yok evli değilim ek olarakta kendi kişisel sansürüm var o tip uygun bulmadığım sahneleri ileri almak izlememek benim elimde. Çok mu beğenmedim izlemem. Asıl sıkıntı şu netflixin gerçekten kendi yapımlarının çoğunda eşcinsel bir karekter veya çıplaklık küfür vb mevcut sansürle sansürle bitmez, oyüzden iki seçenek var netflix türkiyeyi dinlemez erişimi engellenir veya çoğu içeriğini türkiyeye kapatmak zorunda kalır bana göre. Bu durumdada olan benim gibi bilinçli kullanıcıya oluyor 😃