Şube size detayli bilgi verecektir gidip gorusmeniz lazim , kilo veya hastalik gibi sorununuz var ise aile hekimine yonlendirir sizi aile hekimide hastaneye sevk eder.
Çok şükür askerliğe çürük verecek bir hastalığım yok.
Şubeye gideceğim veya başka şubeleri arayacağım diğer hocamızın dediği gibi.
yoklama başvurusu yapmanız lazım e devlet üzerinden. önce sistem üzerinden fotoğraf vs. bilgileri doldurup sonrasında aile hekimine gittiğinizde sağlık onayı aldıktan sonra durum belgenizde sınıf tertibat bekliyor yazar. muhtemel 15 ekimde de yeriniz belli olur. kasımda da gidersiniz. net bilgiyi tabi askerlik şubesi verir. kendi şubeniz dışında başka şubeleride ararsanız bilgi veriyorlar
Önce tecili bozdurdum, hala durum belgesinde 31/12/2019 yazdığı için asal başvuru yapmadım.
Bu işlemleri hızlı bir biçimde yapıp en erken gidebildiğim kadar gidersem çok mutlu olucam desteğiniz için teşekkür ederim.
Şuan hiç bir askerlik şubesine ulaşamıyorum, varsa bir kaç telefon numarası paylaşabilir misiniz? Hemen arayayım.
Asal yoklama başvurusu, aile hekimi ve şube. Sırayla bunları yap hocam başkalarından akıl almaya kalkma zaten çorba oldu sistem hiçbir şey belli değil şubeye gitmen şart.
Tecili bozdurdum o halde beklemeden direkt asal başvurumu yapmam gerekiyor çünkü durum belgemde hala 31/12/2019 tarihine kadar mahsur yoktur yazıyor da.