DreamWeaver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, arkadaşımın firması için 3 tane alan adı aldım ve bir süredir kullanıyor mail yazışmaları felan. Sonra bir arkadaşımda websitesini yaptı faturasını kesti.
Ben sunucu olarak bu arkadaşın bana ücretsiz tahsis ettiği yere yönlendirdim. Kendisi yakın arkadaşım sonra alırım gibisinden bir ödeme almadım.

Sorun şu; ayrıyetten sanayi de tel erozyon kesim firmam var ve bu arkadaşımın firmasına iş yapıyorum. Binbir bahaneler ile ödeme alamıyorum. Bende maillerine bakıp gerçekten de ödeme alamıyor mu diye kontrol edeyim dedim ve banka dekont maili gördüm ve baktım ki gelen-giden ödemeler var beni sallıyor. Bende akıllansınlar diye alanadı dns lerini değiştirdim ve 1 hafta hizmeti kestim. Şu an hizmeti açık devam ediyor. Bu hafta ödeme yapacağını söylemişti cuma gününe kadar bekliyorum, fakat burdan vurmak için de avukata veriyor.

Bu arada bu firma Nato ve milli gizli tesis güvenlik belgesine sahip, Makine kimya, jandarma vs. iş yapıyor.
Maillere baktım diye avukata vermiş.

Şimdi benim yaklaşımım nasıl olmalı alan adları benim üzerime bir ödeme de almadım satış da söz konusu değil.

Cevap yazacağım, var mı bir tavsiyeniz?
Geçmiş olsun.
Eğer hosting ve domain senin üzerinde gözüküyorsa ve bilgiler sana ait ise hiçbişey yapamaz.Çünkü tüm hakları ile sana ait demektir.