• Domain Adı : erkekavm.com
  • Bitiş Tarihi : 22.07.2020
  • Kayıt Firması : guzel.net.tr
  • Transfer Ücreti : firma içi ücretsiz
  • Fiyat : 1.250 ₺
  • Ban Varmı : Herhangi bir ban yok domaın belirtildiği gibi yeni ve googleye eklenmedi.
  • Satışa dahil olanürünler : Sadece domain satışa dahildir. istenirse eticaret scripti eklenip teslim edilebilir. herhangi bir hosta bağlı değildir.
  • Özel Notlar : erkeklere özel bir marketpleace sistemi kurulabilir veya eticaret sitesi olarak hertürlü gideri var kısa ve akılda kalıcı

• ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    • Domain Adı : kadinavm.com
    • Bitiş Tarihi : 15.08..2020
    • Kayıt Firması : natro
    • Transfer Ücreti : firma içi ücretsiz (diye biliyorum daha önce yapmadım)
    • Fiyat : 1.250 ₺
    • Ban Durumu : Herhangi bir ban yok domaın belirtildiği gibi yeni ve googleye eklenmedi.
    • Satışa dahil olanürünler : kadınlara özel bir marketpleace sistemi kurulabilir veya eticaret sitesi olarak hertürlü gideri var kısa ve akılda kalıcı

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      ilk domain satışım olacağı için nasıl ve nereye yazmam gerektiğini bilmyiroum umarım doğru konuya yazmışımdır. Telefon alacağım için satışa cıkardım
      yetkililer konuda hata görmeleri durumunda acemiliğimi göz önunde bulundurarak uyarmalarını rica ederim