Arkadaşlar merhaba, kafamda tasarladığım bir program var, bunu hayata geçirmek mümkün mü, mümkünse ücret teklifinizi bana ulaştırırsanız değerlendireceğim.
Programımızın yapması gerekenleri şöyle sıralayayım ;
* Programımızın ana sayfasında ders kategorileri olacak ve ders kategorilerinin altında çeşitli formlar olacak (ürün değerlendirme formu, grup değerlendirme formu gibi)
* Bu ders kategorilerini ve formları program elime geçince program içerisinde ben açabilmeliyim.
* Elimde 25'e yakın form çeşidi var (örnekleri göstereceğim), hepsinin yapısı farklı, satır, sütun bilgileri puanlamaları vs.
* Formlara puanlamaları girdiğimizde ortalamaları form üzerinde otomatik hesaplamalı.
* Ayrı bir veri gir bölümümüz olmalı ve oradan öğrenci listesi (ad,soyad, numara, veli bilgileri vs), öğretmen bilgisi, okul müdürü bilgisi girilebilmeli, bunlar formlara otomatik işlenecek.
* Bazı formlar tüm öğrencilere yönelik, bu tür formlarda tüm öğrenciler otomatik çekilecek, bu formlara sadece davranışları işleyeceğim (puanlama kriterli belli, 1,2,3 şeklinde). Bazı formlar ise tek öğrencilik, bu formları oluştururken de davranışları ve puanlama isimlerini girebilmeliyim (1,2,3 veya evet, hayır, kısmen gibi)
* Bazı formlar 2 farklı tablo içerebilir.
* Rapor al bölümümüz olmalı, buradan bu istediğimiz formları yazdırabilmeliyiz.
* Rapor al bölümünde istediğimiz formun (tüm sınıfın işlendiği formlarda) analizini yapmalı ( sınıfı en başarılıdan en başarısıza listelemeli, en az puan alan davranışlar listelenmeli.
* Yine rapor al bölümümüzde öğrenci listesi tablolu olarak ve seçmeli (sade öğrenci listesi veya veli bilgili veya telefonlu vs) olarak yazdırılabilmeli.
* Rapor al bölümünde yazdırmak istediğimiz forma görüş girilebilmeli.
* Şu an aklıma gelmeyen analiz raporlamayla ilgili bir kaç durum daha olabilir.
Not : Ben ders kategorilerini, form isimlerini ve formlarda girilmesi gereken davranışları girdikten sonra 2.kullanıcıya satmayı planlıyorum. 2.kullanıcı sadece sisteme öğrenci bilgilerini girecek, istediği dersin altından yazdırmak istediği formu seçecek, puanlamaları yapacak. Rapor al bölümünden ister yazdıracak, ister analizlere bakacak vs. Bir de güvenlik olarak, 2.kullanıcı programı 2 kez kurabilmeli ve programın son kullanım süresi olmalı (bu süreyi yönetici olarak değiştirip düzenleyebilmeliyim) Yani 1 temmuz 2020 tarihi geldiğinde program işlevsiz olacak. Bir de ben yönetici olarak programda form değişikliği veya yeni bir form eklediğimde 2.kullanıcıya da bir güncelleme gönderebilelim.