Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1300 bandında genelde yüksek meblalı kredilerde sıkıntı yaşarsın. ancak maaş müşterisi olduğun bankalarda sorunsuz küçük miktarlı kredi çekebilirsin. genel olarak düşük ve problemli bir puan. 1600 ün üzeri iyi derece.
1600 üzeri kaç kişi kaldı ülkede şuan da 1300 iyi bir puan

Aslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, 3 kere filan kreid kartı borcunu geç ödedim.Öylesine kredi notuma bakayım dedim 1312 çıktı nasıl sizce?Bu puanla ilerde kredi çekmek istersem sıkıntı yaşarmıyım?Bu notu iyileştirmek için neler yapabilirim?
hiç bir şey olmaz düzenli ödeyin en az minimumları ödemeniz geerekiyor 1 gün gecikme veya 10 gün geceikme arasında bir fark yok gününde mutlaka ödemelisiniz

ajanshome adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kredi kartını düzenli öde, asgari tutarı değil tamamını öde. Banka hesaplarına 1500/2000 TL para tut. Kredilerin varsa onları düzenli öde. Kredi Kartı ve kredi başvurularını 3-5 ay ertele. Böylelikle puanın yükselecektir. Benim şu an 1800 civarı
banka da para tutmak puanı etkilemez ama diğerleri doğru

mevsimpazar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
' kredi riski 0-12 ay ' yazıyor hocam kredi notumuz bumu oluyor? bende merak ettim
findeks.com sitesinden ücreti karşlığında puanınızı öğrenebilirsiniz.

BakalimBilelim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kredi notu kocaman bir aldatmacadır. Eğer ki bankalar kredi kullandırma konusunda istekli ise 1000 puanla bile kullanırsınız. Tam tersi durumda yani nakit döngüsünün az olduğu ekonomik koşullarda ise 1800 puanla bile ret yersiniz.
kesinlikle bir bankacı olarak çok 1800 puanı red ettim

rampapapam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim kredi notum 500, geçen maaş bankama gittim biraz da samimiydik çalışanla. Dalga mı geçiyorsun dedi. 800 filan olsa zorlardık dedi. Yani sizin puanla her türlü alırsınız 😊
banka çalışanı önemli sizin o borcu ödeyeceğine inanması daha önemli