Gayet Açık yazdım ama yanlış anlaşılmış,
Global Botun 1k sı x TL ise sizin Hesabın 1k sı x+0.5 Tl olarak hesaplayın dedim 1k sı 50 kuruştan satın demedim ki zaten Alıcısı da değilim fiyat Kırmaya düşürmeye de çalışmıyorum
3 TL ise 1K siz 3.5 TL den hesaplarsınız Hazır Kasılmış Olduğu için Umarım bu daha açık olmuştur ?
Kusura bakmayın hocam ben yanlış anlamışım😊🙏🏻
Bilgi amaçlı yorum yapıyorum kendi fikirlerim sadece; Şu zamanda 300K takipçi kasmaya çalışsanız en az 150K fazladan takipçi basmanız lazım buda şuanki en iyi ihtimal yani, 450K Basmanız içinde ucuz servisleri kullanmaya çalışmaya kalkamazsınız ucuz servisler 1-5K arası değişiyor ve dolum süreleri 72 saaati geçmekte oda kısmi tamamlanma vermezse.Bu şekilde heralde 1yıl içinde atarsınız

O sebep şuan 450K için anlık veya hızlı servisler ve datası büyük servisler seçmeniz lazım ki piyasada anlık takipçi şuan nadir 1-2 servis bulunuyor ki fiyatlar 10tl civarı, Neyse şimdi uzun uzun anlatıcam ama bot basmadan anlamayanlar ters gidicek kısa öz 4500tl ederi ama bu fiyatı vermek yerine sponsor reklamından organik kasmak daha mantıklı gelicektir alıcılara.Bence 3500tl'ye satsanız kar ( Butikcilere daha yüksek fiyatlara satabilirsiniz ) zaten belliki bastıgınız zamanlarda takipçi fiyatı oldukça ucuzdu fazlasıyla cebinizde para kalıcaktır. Alana şimdiden hayırlı olsun
Güzel düşünceniz ve kıymetli zamanınıI ayırdığınız için teşekkür ederim hocam😊🙏🏻
Yalan olmasın 4-5 gün önce 104k takipçili bir bot hesap satılmıştı 300TL hemen al teklifi vardı. 250-300 arasına gitti net görmedim çünkü.
Sizin de eğer eski hesap ise yani eski bot datası ile kasılmışsa temiz 1000tl ederi var. Tabi aşşağı yukarı olur siz fiyatı ayarlarsınız ama önerim 750-1000TL aralığın da. Fazlasına satamazsınız.
Bir de eski bot datası ile kasılmış olması önemli çünkü bildiğim kadarıyla şuan piyasada bot takipçi göndersen bile instagram otomatik olarak silip hesabı kapatıyo tehlikeli işler şuan bunlar risk çok hocam
Güzel düşünceleriniz ve fikriniz için teşekkür ederim hocam😊😇