Yakın zamanda bir ilişkiniz başlasa ve o kişi ile çok iyi uyum yakaladınız ardından bütün konuları konuşuyorsunuz evlilik hayat vs.. ve size baştan dese ki
ben tecavüze uğradım ? o kişi ile evlilik düşünür müsünüz ? konu çok hassas bir konu çünkü tecavüze uğramayı kim ister ki ? bu konu ile ilgili olgun düşüncelerini bilmek istiyorum
şahsi görüşümdür.
fahişelik bedende değil, zihindedir. ayrıca cinsiyeti de olmaz. erkek içinde kadın içinde geçerlidir. bir insanın zihninde varsa; açık kapalı, müslüman hristiyan kısaca ne olursa olsun fırsatını buldu mu her haltı yapar. ama zihni temiz, namuslu ise; onu kimse kirletemez.
olay tecavüzse ve siz bunu içinizde kaldırabiliyorsanız neden evlenemeyesiniz. Bu söylediğim yanlış anlaşılmasın. Kaldırabiliyorsanızdan kastım, karşı taraf kötü birşey yaptığı için değil. Bir şeref yoksunu o bayanın hayatına bazı insanların gözünde hiç çıkmayacak bir leke bırakmış. Eğer siz veya muhatabı her kimse o lekeyi görenlerdenseniz yolun başında vazgeçin. Çünkü bugün yapamadığınız yarın muhakkak patlak verecek.
Bunun yanı sıra kadın, hiç birşey başlamadan, gönül köprüleri sağlamlaşmadan, bak benim böyle bir durumum var diye güzelce söylemiş.
Tabi bu söylediklerimin hepsi olay tecavüz ise..