Tesbih kullanmayan biri olarak bazende benimde teklif vermişliğim hatta almışlığım var
Bazen çok güzel tesbihler görüyorum ama giderlerim fazla diye malesef geri çıkıyorum teklif vermeden.
İşini hakkıyla yapan tesbihci forumda var hatta konuya yorum atmış. Günde max 2 konu açıyor şahsen zararı yoktur ama bu durumu su istamal eden var.
1- Elinizde farklı tesbihler varsa açık artırma yapabilirsiniz tabi kimse karışamaz ama gelip teklif veren olmayınca aynı tesbihle 5-6 tane konu açmanın anlamı yoktur.Konulara bakıyorum hemen hemen çoğu aynı tesbih farklı konular. Elinizde toplu varsa ki sanmam yoktur. Sabit konu açıp devam edebilirsin oradan.Alan zaten gelip alır.
2-Açık arttırma başlangıç fiyatları zarar etmeyecek şekilde açılıyor. Gelen her teklif zaten kâr. 1 TL den başlatsınlar malına güveniyorsa zaten kâr yapar.
3- Orjinallik garantisi veriyorlar,konusunda piyasa fiyatı 300-400 TL yazıyorlar 50TL teklif verip almayana alması için şikayet konusu açıyorlar

Madem değeri belli niye satıyorsun zararına.
4-Çeşit yok

Sadece konuya yorum atan üye farklı çeşitlerde konu açıyor ve beğeniyorum. Ama diğer konularda hepsi aynı tesbihler farklı bir tasarım yok farklılık yok.
Benim görüşüm günde üye başı max 1 adet açık arttırma konu açma izni olmalı.
Ve satış yapmaları için sabit konu açmaları gerekli.