dışa açık bir forum olduğu gibi burası kızlarsoruyorun yan versiyonu gibi oldu.arada bayan arkadaşlar var.olmasada dışarıdan okuyacaklar. hocam şunu bilmek gerekir ki ameliyat olan mı yani şuan evli olanların bile belki daha önce yaşamışlığı vs vardır. çünkü toplum tabiri caizse hiristiyan gibi oldu. hiristiyan gibi yaşıyorlar sonra müslüman ayağına yatıyorlar. biliyorum ki az bir zümre kaldı eğer aileler sahip çıkmassa çocuklarına artık bunu geçmişi vs diyenler var geç o ayağı hocam kimse silemez. tecavüz kendi isteği ile olan birşey değil hocam o ayrı o kısmet bulur. herkes yaşamak istediğini yaşar. ben müslümanım ve karşımdali kişinin dini de önemlidir. müslüman bir kimse müslüman harici evlenemiyor.müslüman ve müslüman gibi hareket etmesi dikkat etmek lazım. ha ben batı çağdaş vs diyorsanız ve kendini kandırıyorsanız o ayrı diyeceğim ama incil vs diğer dinlerde bile çok kötü yasaklanmıştır. forumun kuralları olduğu gibi islamın da var.sokakta anneyi görüyorum islam kuralları gereği yaşıyor yanında kızı ne halde ben utandım.isteyen istediği şekilde yaşar. ama evlenecğeim kız var ise mutlaka islami yaşantısına bakarım. oda benim baksın.keza farklı bir dinde olsam.şükür rabbime islam çok güzel bir din.