Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
100mbit den bahsedersek doğru. Plesk panelden pleske full sunucu yedeği atıyorum 3gb maks 2.5dk sürüyor düz hesap 3dk sürse sağlamasını siz yapın.
Dipnot (yedeklemeleri Google drive üzerinden Almanya lokasyon vdse atıyorum)
Sekosa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
150 gb cpanel to cpanele 15 dk sürdü.hocam 45gb çok fazla bir rakam değil zaten 2 gb upload hızları var bir çok yerde. ben genelde siteçok olmazsa google winvds ile yapyıorum bu işi. 5dk sürmüyor makinayı aç kapa download et diğer yere up vs. yani bu taşıma yaptığım site 3 4 gb raklamlarında
Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
40-45gb lık veri nasıl taşınıyor 15 dakikada?
Veride türkçe karakter hatası vb. olmasın diye veriyi ziplemesi gerekiyor sunucuda, (yedek almamışsa) dosyaları ziplemesi 40-45 gb için zaten en az 2 saat alır.
Zipi indirecek, yeni sunucuya upload edecek ve o zipi tekrardan açacak.
Bu işlemlerin sürece zaman en az 6-7 saat o da gece vakti. Ayrıca muhakkak işlem sırasında sorun olacak tekrardan yapılması gerekecek.
Bir de full backup ile imaj yedeği yüklemesi yapmıyor anladığım kadarıyla farklı bir sunucuya yükleme olacak. direkt imaj yedeği olsa sorun yok da her subdomainin veritabanını bağla, veritabanını import et.
yani 15 dk yarım saat nasıl diyebiliyorsunuz? hayatınızda bu işi yapmadıysanız yorum yapmayın.
Arkadaşda açıklamış ben daha önceden yüksek miktar yapmadım.