Tüm yorumları okuyamadım. Ancak bir kaç cümle yazmak istedim.
2006 yılından sektöre web tasarım firması olarak girdiğimizde web tasarım firması denildiğinde bir ağırlığı vardı ve herkes bu işi yapamıyordu.
Ancak teknoloji ilerledikçe herkes web tasarımı yapar oldu ve zaten internet sitesi yaptıran firmalar en düşük bütçeli firmalar ararken, bu hazır tasarımları yapan ya da ücretsiz araçlar ile basit tasarımlar yapan kişi ya da kurumlar çok ucuz fiyatlar ile sektörü ciddi derecede dibe çekti.
Firmaların %80 i için zaten internet sitesi gereksiz bir yatırım. hâla günümüzde hotmail gmail ile pazarlama yapan firmalar internet sitesine ya da kurumsal maile ne gerek var gözüyle bakıyor.
Sektörde örnek, Sarvon gibi bilinen çok eski ve binlerce referansı olan firmalar bundan 8 - 10 sene önce bir siteyi 7 - 10 - 15 - 20 bin gibi rakamlara yaparken (bizzat biliyorum fiyatlandırmalarını ) şu an 250TL lik kendin tasarla şeklinde olan hazır site paketlerini piyasaya sürdüler. Bu gibi onlarca firma var.
Aslında web tasarım bitmiyor bitmez. Ancak firmalar değişen ve ucuzlayan bu dönemlere ayak uyduruyor.
Merhaba, bahsi geçtiği için yanıt vermek istiyorum,
Geçen zaman içinde
SARVON projelerin üretim sayısında ya da fiyat politikasında herhangi bir azalma olmadı, hatta gelişen teknolojiye daha iyi uyum sağladığı için artış olduğunu,
referanslarımızdan rahatlıkla görebilirsiniz.
BulutPress projemiz ise, web tasarım mesleğine gönül vermiş ancak kısıtlı imkanlara sahip olan değerli meslektaşlarımızın nitelikli üretim yapabileceği
araçları geliştirmek ve pazarda onların da söz sahibi olabilmesini sağlamak. X fiyatına kendin site tasarla gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil. Zira bulutpress son kullanıcıya satış yapmaz, yalnızca web tasarım bayilik sistemidir,
beyaz etiketlidir (white label) ve bayilerimiz için fiyatlar sizin yazdığınız rakamının çok daha altındadır.
Velhasıl, BulutPress ve Sarvon iki farklı marka olup, her iki web sitesini incelediğinizde sizin de göreceğiniz gibi
çok farklı hedef kitlelere ve amaçlara sahiptir.
Saygı ve sevgilerimle