Merhaba hocalarım,

Wordpress sitelerimden birinde, her yazı için, yazı içerisine eklediğim görseller var. Fakat bu görseller, sitenin kendi veritabanında değil, farklı sitelerden çekiyorum. İstediğim şey, yazıya link olarak eklediğim ve yazının içerisinde görünen görsel, anasayfada da görünsün istiyorum. Ancak bunu beceremedim.

Şöyle bir kod buldum.

Alıntı
function autoset_featured() { global $post; $already_has_thumb = has_post_thumbnail($post->ID); if (!$already_has_thumb) { $attached_image = get_children( "post_parent=$post->ID&post_type=attachment&post_mime_type=image&numb erposts=1" ); if ($attached_image) { foreach ($attached_image as $attachment_id => $attachment) { set_post_thumbnail($post->ID, $attachment_id); } } } } //end functionadd_action('the_post', 'autoset_featured');add_action('save_post', 'autoset_featured');add_action('draft_to_publish', 'autoset_featured');add_action('new_to_publish', 'autoset_featured');add_action('pending_to_publish ', 'autoset_featured');add_action('future_to_publish' , 'autoset_featured');
Ama bu konu eklesem bile anasayfada öne çıkan görsel olarak görünmüyor. (Önbellek yenileme işlemini ve farklı cihazlardan deneme işlemini de yaptığım halde). Bunun bir yolu var mı? Yoksa illa da öne çıkarılan görsel siteye mi yüklü olmalı?