Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu nasıl bir düşünce ya? Ciddi ciddi siz nasıl büyüdünüz hangi ahlak bilgisini alarak yetiştiniz. Af edersin s.karım topluma. Toplumdan sanane? Niye toplumun düşündüklerini önemsiyorsun.

Ben hayatımda bu kadar sığ bir düşünce görmedim. Benim etrafımda da çok toplum düşüncesini takan var. Aman komşular ne der aman elalem ne der. Size ne kardeşim ne diyorsa der. İnsan ağzı torba değil ki büzesin.

Yani sizin ahlakınıza göre tecavüz yiyen bir kadını toplumdan dışlayalım işin intihara gitmesine kadar izin verelim. Ya Allah aşkına şöyle saçma sapan düşüncelerinizi böyle büyük kitlelerin göreceği platformlarda yazmayın. Çoluk çocuk da okuyor buraları.
Ben konu sahibi için yazdım. Sizin alakadar eden bir durum yok ortada! S.karım toplumuna diyen birisi bana ahlak dersi veremez! Önce edep adabı sen öğren.

Ben arkadaşın karşılaşacağı durum için konuştum. İster evlenir ister evlenmez kendi bileceği iş. Ama toplumsal olarak bu olayın duyulması halinde (konu komşudan bahsetmiyorum - eş,dost, akraba) ister istemez tepkiyle karşılanabilir. Tepki göstermeseler bile insanlar kişiden uzak durabilir. Ha bu tasvip edilecek bir şey mi, değil. Ama maalesef toplumumuz böyle şeyleri önemsiyor. Adam tecavüz etse olay olmuyor ama kadına tecavüz edilse kesin adamı ayarttı oluyor.

Ayrıca kendi düşüncelerinizi kendinize saklayın. Ben konu sahibine yazdım. Kendisi bir şey demiyor sana ne oluyor oda ayrı konu

Polemiğe de girmeyeceğim seninle. Bu konudaki son mesajım.