Özellikle bir kaç arkadaşın yaptığı yorumlar gerçekten mide bulandırıcı. Özellikle böyle hassas bir konuda hiç hoş olmamış ya neyse.
Bu ülkenin dertlerinden biri işin daha da kötüsü erkeği haklı çıkarmak için yapılan yorumlar. Yok kadın etek giymiş, yok sesli gülmüş vs... vs...
Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın. Etrafımda bugüne kadar hiç yaşayan da olmadı çok şükür ama ayırmak da yanlış olur. İntihar edenler, ailesi tarafından öldürülenler oldu.
Dili, dini, ırkı ne olursa olsun kimse böyle bişey hak etmez. Empati yapmak gerekir bazen. Bugün hepimizin sevdiği insanlar var ve onların başına da böyle bişey gelebilir. Yaşanan olayda kadının suçu olmadığı için insan olana sonuna kadar yanında olmak gerekir.
Bu benim kendi görüşüm ve doğru olduğuna da sonuna kadar inanıyorum. Dinen yanlış bile olsa ben bu yanlışı yapmaktan çekinmem yani.
Hocam acitasyona gerek yok.
O zaman her kadın aynı şeyi söyler halt yer yer ? Bu sebeple toplumda gerçekten böyle durumda karşılaşan kardeşlerimiz hanımefendilerimiz ve ablalarımız nasıl hissederler ? Güven öyle kolay bir durum değildir.
Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil.
Çözüm basittir.
Güveniyorsan devam güvenmiyorsan bitir.
Şüpheyle yaşanmaz.