ağustos maaşınız zamlı olacaktır. temmuzda zam yapılacaksa o 1 ay sonra yansır. tavsiyem ağustos maaşını beklemeniz. eğer dedikleri gibi olmazsa ozaman işveren ile görüşebilirsiniz.
14. Maaşım zamlı olacak hocam doğru mudur? Eğer öyleyse yılda bir zam almış olmuyorum.
Size 1 yılınız dolunca zam yapacaklarını taahhüt etmişlermiydi? Yani açıkçası bence yılbaşı zam yapacaklardır. Şimdi size temmuzda zam yapacaklar ee yılbaşı gelince yine zam almayacaksınız. Sistemleri varsa sistemi bozacaklarını sanmıyorum. Ancak müdürünüzle gelecek yıl zammı için 5 6 ay zamsız çalıştığınızı beyan ederek extra düzeltme talep edebilirsiniz. Zaten sizden memnunsalar talebininizi olumlu karşılayacaklardır.
Hocam zam bir hakediş değil midir? Her sene zam Alman gerekiyor belirli oranlara gore. Yani asgari ücrete yapılan %26 zam keyfekeder değil. Belli hesaplamalar neticesinde ortaya çıkan bir değer. Bu kadar beklemiyorum tabi ama sonuçta her insan gibi ekonomi bizi de etkiliyor. Taahhüt edilmesine gerek var mı bilmiyorum açıkçası. 1000 kişi çalışıyor hepsine taahhüt etmemişlerdir.