Bu epey hassas bir konu. Daha önce tecavüze uğrayan bir kız ile konuşuyordum. Bunun psikolojisini kaldırabilmek çok zor. Atıyorum tamamen şaka amacıyla sessizce omzuna dokunduğunuzda bile öyle bir tepki oluyor ki donup kalıyorsunuz. Tecavüze uğrayan kadınlar cinsellikten soğuyor. Bunlar evlilik düzeyinde önemli şeyler. Buradaki soru yanlış. Asıl soru tecavüze uğrayan bir kadının psikolojisini kaldırabilir misin bu olacaktı. Tabii durumun gerçekten tecavüz olduğunu varsayıyorum.
Sen bu sorumluluğun altına girebilir misin? Girersen sağ çıkabileceğine inanıyor musun? Çünkü böyle durumlarda bir hayal kırıklığı da kadını daha kötü hale sokar bunları iyi hesap etmen lazım hocam.
Tüm bu bakirelik olaylarını vs. geçtiğini düşünüyorum.
Ayrıca yukarıda söylenmiş. Tecavüze uğrayan kadınların büyük bölümü adli mercilere ulaşmıyor. Bir kısmı çocukken tecavüze uğruyor korkusundan kimseye söyleyemiyor. Bir kısmı büyükken yaşıyor yine korku baskı yüzünden söyleyemiyor. Gerçekten böyle bir durum olduysa ve bu durumu size içtenlikle anlattıysa kızın samimiyetine güvenin derim. Zaten anladığım kadarıyla sizin takıntılı olduğunuz kısım bekaret, yalan mı gerçek mi değil bu psikolojiyi kaldırıp kaldırmamak diye düşünüyorum. Yani ben öyle anladım.