ModaMarka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yani varya mudahil olmayayım dedimde bu yazdıklarını görünce pes dedim ya, adama karşı sitemin, sadece sektör vermediği için, ve sektör hakkında doğal olarak ve işini ifşa etmek istemediği için sormayın diyor sende kalkıp adam kibirli diyorsun, napıcaktı ? sistemi sana a dan z ye kadar mı vericekti ? ozaman mı tebrik edecektin ?

gözünün dönmüşlüğününde bukadarı adam işini gelip sana bedavaya öğretmediği için yaptığın siteme bak valla hayret ettim

adam yapmış mı ? yapmış! kazanıyormu ? kazanıyor, adamda böyle bir kategori olduğu için doğal olarak işini vermeden taktik bile veriyor bir çok ip ucu vermiş, burada kimse babasının oğlu değil vermek zorunda değil zaten versede enayi olurdu çünkü ekmek kapısını neden söylesin neden sektörü çop etsin, mantıklımı ya bu dediklerin.

(konu sahibi) helal olsun kardeşim kazanıyorsun emek vermissin allah ta daha çok versin.

yaptığınız iş legal ve adsense politikalarına uygun ancak, spam kelimesi sadece içerik çalmak değil başka anlamlarıda var demek buradaki insanların kafasının karışmasına yol açmış hali ile, konu sahibinin tek söylemek istediği şeyi, zyaretçiye, aradığı içerikle alakalı reklam çıkması sadece bu, bunuda adsense otomatik yapıyor zaten kendi sisteminde, ama herkes konu sahibine tam anlamadan fena saldırmış.
Sen nerden çıktın şimdi. Bu konu eskidi. Diğer konularda spam yapanlar illegal yapanlara hırsız muamelesi yapılırken, linç edilirken burada ilginç bir şekilde savunuyor senin gibi tipler. Ayrıca bahsettiğin şekilde bir çekememezlik kıskançlık yok. sana bir güzel detaylarını yazardım da hırsız sevici bir ülkedeyiz, yandaşın çok olur. Bu konuda sizin toplanma yerinize döndü.