Denemelik 15 tane hesap ekledim yazılım tek cookie'den bakıyor arkadaşa da söyledim bana "ben 80 tane hesap bakıyorum henüz ban yemedim" dedi ve güvendim.
Bu sabah eklediğim bütün hesapların domain ban yediğini gördüm. Aynı sunucuda barındırdığım ve aynı domaini kullandığım diğer hesaplarım ban yememişti.
Kesinlikle kullanılmaması gereken yazılım, tavsiye etmiyorum.
Öncelikle olumsuz/olumlu yorumunuz için teşekkür ederim.
Scriptin çalışma mantığını anlatayım. Konuda da bahsettiğim üzere bu cookie kodu pinterest apiye bağlanmak için.
Bu scriptin tek yaptığı işlem profilleri ziyaret ederek profil bilgilerini almak ve veritabanına kaydetmek. Bunun haricinden pin, repin, düzenleme vs gibi aksiyon gerektirecek hiç bir işlem yapmamaktadır.
Bu konuda şüpheniz var ise istediğiniz uzmana scriptin açık kaynak kodunu gösterebilirsiniz. Çalışma mantığını google bot a benzetebilirsiniz. Profili ziyaret eder gerekli bilgiyi alır ve gider.
Ayrıca domain bandan bahsetmişsiniz. Bu scripte verdiğimiz cookie kodu herhangi bir domaine bağlı değildir. Domain ban olabilmesi için bu domain adına paylaşım yapmak veya profile ekleme yapmak gereklidir. Dolayısı ile sizin asıl domain ban sebebiniz bu script değil, aynı domainde pek çok hesaptan fazlaca spam yapıyor olmanızdır.
Kaldı ki gerçekte takip etmek istediğiniz hesabın e-posta adresi, şifresi veya cookie kodu gibi login olunabilecek hiç bir bilgisini sisteme vermiyorsunuz.