Sizden önceki hayatında neler yaşadığı değil sizi tanıdıktan sonraki yaşamı çok çok daha önemli. Nice insanlar var, bakireyim, elime erkek eli değmedi diye ortalıkta dolaşıyor. Evlenince her şey tersine dönüyor, eşini aldatıyor, evine sahip çıkmıyor, eşine sahip çıkmıyor falan. Ablam avukat. Bir müvekkili vardı. Detaya girmeyeceğim fakat çocukları oldu, çocuk 18 yaşını doldurdu. Adam ancak o zaman öğrenebildi kızın başkasından olduğunu, kadının kendini yıllar boyunca aldattığını. Adam da hali vakti yerinde iş adamı.

Yani demem o ki geçmiş de önemi tabi ki fakat şu an ve gelecek çok daha önemli. Yarın bir gün senin benim başıma neler geleceğini kim bilebilir...Başınıza en kötü şeyler gelse bile sizi bırakmayacak insanlarla evlenin. Mesela ben biliyorum ki allah korusun yarın bir gün elim kopsa, bacağım kopsa yine de eşim beni bırakmaz. Ha ben de onu bırakmam ne olursa olsun.

Ciddi anlamda evlilik düşünüyorsan önce geçmişte şu oldu bu oldu kısmına takılma. Şu an iyi bir insan mı,nasıl bir evliliğim olur falan bunlara bak. Ha diyorsan ki geçmişte yaşadığı olayın şokundan halen çıkamamış. O zaman sıkıntı.

Bir de evlenince yaşadığı olaydan dolayı cinsellikten falan soğumuş olabilir. Bunları da göz önüne al. Bu tür sorunlarla da birlikte mücadele etmeniz gerekebilir.

Hakkınızda hayırlısı olsun.