yhaw teşekkür etsinde olacakları söylüoruz sanki bilmiosnuz firmayı bana boş yorum yapıosunuz görüşlerimizidemi paylaşmıcaz alla alla
kavga edicek birileri yok sanırm ben kacıorm ha bu arada simdi fark ettim firmayı savunan 2 kişide 1 er aylık üyeymiş bu detaylı atladıgım için özür diliyorum bu konudaki yorumumu bi yere not alın bi altı ay sonra sizleri tekrar bekliyor olacağım iyi günler iyi geceler tekrar hayırlı olsun
Saldırı alıp hesabı kapanan birçok müşterimiz saldırı kesildiğinde kullanıma devam ediyor ya da cloudflare vb. ayarlayıp sorunu çözdüğünde hesabı zaten açılıyor.
Bizden aldığınız hizmet layer7 saldırısına karşı koruma sunan bir hizmet değil. Haliyle layer7 saldırısı alırsanız, sunucuya zarar vermemeniz için hesabınız askıya alınır.
Başkasının sitesi saldırı alıyor diye sizin siteniz kapalı kalsa iyi olur mu?
İnsanların gerçekten şikayet ettiği şeylere akıl sır ermiyor artık
Biz saldırı durumunda hesabı askıya alıyoruz ve müşterimize bilgi maili atıyoruz, müşterimiz de durumla ilgilenip çözüm sağladığında hesabı açılıyor.
Bırakın saldırıyı, sadece yoğun hit aldı diye askıya almadan hesap silen yabancı şirket gördü bu gözler
Ayrıca Güzel Hosting olarak şu anda 11 yıldır faaliyetteyiz ve Türkiye'de en çok site barındıran 5. şirketiz. 70.000'den fazla site barındırıyoruz. Sahte yorum bu güne kadar 1 kere bile yaptırmadık, sahte yorumu geçtim tek bir müşterimizden bile "yorum yapın" şeklinde bile bir ricamız olmadı. Bir suçlama yaparken kime hangi suçlamayı yaptığınızı düşünün derim

Site kurup bir reseller kiralayıp hosting satışı yapan heyecanlı arkadaşların kurdukları "şirket"ler ile karıştırmayın