kız işi sakat iştir. durduk yere strese girersin. kızlar hakkında bazı tüyolar veriyim.

birincisi asla kızlarla uğraşmayın. hepsiyle arkadaş olun hiçbirisine ilginiz olduğunu göstermeyin. her zaman aranızda bir mesafe olsun.

ikincisi kızlar kendi aralarında erkekler hakkında konuşur. birisinin dikkatini çekmek istiyorsanız onun çevresinin dikkatini çekin yeter. zaten arkadaşları hedef kıza gereken gazı verir. bu doğrudan "şu çocuk yakışıklı" falan tarzında olmaz. kızın çevresini nasıl etkileyeceksiniz? kızları en iyi etkilemenin yolu paradır. kim ne derse desin kızların %99u paraya ilgi duyar. paranız yoksa kızın gözünde bir hiçsiniz. cebinizde paranız olsun demiyorum. "bu adam çok başarılı kesin ilerde 10bin maaş alır" dedirtecek davranışlarda bulunursanız kızlar size diğer erkeklere davrandığından daha farklı davranır. tecrübeyle sabit

okul okuyorsunuz. başarılı olmanızın tek yolu derslerde başarılı olmaktır. okulda dersinde başarılı olan erkek herkesin dikkatini çeker çünkü dersinde başarılı olan hayatta da başarılı olur ve iyi kazanır. kızlar bunu erkeklerden daha iyi bilir. bu yüzden derslerinde başarılı olan erkeklere daha farklı davranırlar.

ben üniversite üçe kadar hiçbir kız benimle ilgilenmezdi. derslerimde pek başarılı değildim. üçüncü sınıfta programlama ve diğer teknik dersler başladı. tabi biz meslek lisesi çıkışlıyız. millet inek gibi çalışıp FF alıyordu ben hiç çalışmadan AA alıyordum bu tüm sınıfın hatta gündüz bölümündekilerin bile dikkatini çekti. bölüm başkanıyla aram baya iyiydi. hoca gündüzdekilere benden bahsetmiş hocanın işlerini yapıyorum. hocanın kişisel sitesi ve robotik dersiyle ilgili çalışmaların yükleneceği bir siteyi bana yaptırdı. bi anda herkes beni faceden eklemeye başladı. hiç aklıma gelmeyen kişiler kızlı erkekli bana yazmaya başladılar. siteyle ilgili sorular falan soruyorlar. tabiki bunu kızlar bana yavşıyor falan tarzında değerlendirmedim. önemli olan hedefteki kıza benimle ilgili gelecek zamandan görüşler bildirilmesiydi. bu sayede milletin bir kelime konuşmak için can attığı kızlar bana yazıyorlardı. başarı ve önemli birinin tavsiyesi bu işlerde çok önemlidir. okulda önemli kişiler hocalar ve hedefteki kızın güvendiği arkadaşlarıdır. ben bu ikisini de elde etmiştim.

sonuç ne oldu? fiyasko çünkü bir kız eğer sizden hiç elektrik almadıysa dağı delseniz bile onun için hiçbir anlamı yoktur. boşuna uğraşmış olursunuz. demekki hedefteki kız hiç elektrik almamış benden. yapacak birşey yok.

üçüncüsü bol bol kız kankalar edinin. onlar hem size gerekli tavsiyelerde bulunur hem de onların çevresindeki kızları sizinle tanıştırır. kızlar para gibidir. kız kızı çeker. o yüzden ne kadar çok kız kankanız varsa o kadar şansınız artar. hedefteki kızla kanka olma mevzusu ise karışık bir durumdur. işleri çıkmaza sokabilir ama çıkmazdan çıkabilirseniz o zaman sevgili olursunuz. tehlikeli bir iştir. kız size tamamen "kanka" gözüyle bakıyorsa s*çtınız demektir. eğer hedefteki kızla kanka olursanız mutlaka yapmanız gereken ve asla yapmamanız gereken şeyleri söyleyeyim.

asla yapmamanız gerekenler: başka kızlar hakkında asla konuşmayın. şu kızın şurası güzel burası güzel falan filan demeyin sakın. kızlarla hiç ilgilenmiyormuş gibi görünün. içinizdekilerin binde birini bile yansıtırsanız kız size tamamen kanka gözüyle bakar ve arabanın dört tekerleğini de bataklığa batırmış olursunuz. asla kızın gözlerine yüzüne falan çok dikkatli bakmayın. kıza 2 saniyeden fazla bakmayın. muhabbetteyken filan kıza ilginizi hiç belli etmeyin. kankasınız. onun size ilgi göstermesini bekleyin. birgün kızın üzüldüğü bir olay olur, bunu size anlatır. işte bu çok önemli bir fırsattır. kızın problemini çözemeseniz bile onu iyi hissettirecek şeyler söyleyin. bunu yapabilmek için genel kültür, tarih ve bazı yaşanmış olayları biliyor olmanız gerekiyor. bunun için de bol bol tarih kitapları okumalısınız. orada okuduğunuz olaylardan biri mutlaka faydalı olacaktır.

mutlaka yapmanız gereken şeyler: kıyafetiniz düzgün olmalı. gömlek giyiyorsanız mutlaka ütülü olmalı. otururken sırtınız dik olmalı asla kambur şeklinde oturmayın. hiçbir yerde küfür etmemelisiniz erkeklerle konuşurken bile. küfür olayı önemli bundan uzak durmalısınız. arkadaş çevrenizde bir ağırlığınız olmalı. hoşlanmadığınız bir durum olduğunda bunu mutlaka dile getirmelisiniz ama karşıdakini kırmamak şartıyla. örneğin cafede oturuyorsunuz. birisi size el şakası yaptı. eğer adam akıllı biriyse sert bir bakış ona yeter. akıllı değilse mal tipli bişeyse zaten onunla fazla muhatap olmayın. özellikle sınıfta ağırlığınızı korumalısınız. herkesle muhatap olmayın. çevrenizde akıllı ve başarılı birkaç kişi olsa yeter. kendi seviyenizi kendiniz belirlemelisiniz. seviyeyi belirleyen en önemli şey çevrenizdir. tüm bunlar kızların konuştuğu mevzulardır. bu yüzden bunları mutlaka yapmanız lazım.

aslında 10 tane öğrencim olacak varya tüm okulu bunları tanır hale getiririm

daha söylenecek çok şey var ama hangi birini yazıyım. çok hassas durumlar var. nasıl davranmanız gerektiğini çoğu zaman bilemezsiniz ama bunları bi çözerseniz hem hayat çok güzel olur hem de istediğiniz şeye kolayca ulaşırsınız. kilidi açmak için anahtarın dişlerinin o kilide uygun şekilde girintili çıkıntılı olması şarttır.