Merhabalar;
Yaklaşık 3 yıldır kullandığımız Atak Domain diğer adıyla Domain Name Api den her zaman olduğunu gibi yine bir domain tescili yaptım.
Tescilin üzerinden 2 ay geçti birgün siteme girmek istedim ve sitem açılmıyor, hemen hosting kontrolü yaptım sorun yok, dns kontrolü yaptım ki domain ortada yok, hemen ticket açtım doman name apiye benim domanimim neden çalışmıyor diye, Perşembe günü bi kontrol edelim dediler sonra nameserver nasıl olmalı dediler vs. bekliyoruz.
Üzerinden 1 gün geçti falan derken bana bi cevap geldi sitenizin neden kapalı olduğuna bakıp pazartesi size döneceğiz, kafayı yedim bi domain hosting firması hafta sonumu gecesi mi olur bu işin, bizim sitemiz kapanmış kurumsal firma sitesi size döneceğiz diyorlar.
Olayın üzerinden 12 gün geçti her 2 günde bir ticketi güncelleyip soruyorum ne oldu diye, kaydedici adresi geçersiz diye ana firma domaini sildi firma ile yazışıyoruz diyorlar. Ben sormasam orada bilgide yok.
Domainleri sanırım yönetimini biraz manuel yapiyorlar, yaptığım araştırma sonucu hexonet üzerinden bayilikleri var ordan kaydediyorlar .be uzantı domainleri.
Yaptığımız sitemiz kapalı, bize gelen mailler ve resmi yazışmalar bize ulaşmıyor, kampanya için matbaa baskısı yapıp dağıttırdık. Şuan yaptigimiz işimiz alt üst oldu.
Şuan sitemizin kapanmasından 12 gün geçti bize ne haber verildi kapanırken nede şu gün açılacak şeklinde şuan ortada bi bilgi var sadece yazışıyoruz ana kaydedici ile diyorlar.
Şimdi ise işi resmi boyuta taşıyıp maddi ve manavi tazminat davaları açmak için gerekli belgeleri toparlıyoruz, firma ile yıllık bazda çalışmamız 4-6bin TL arasında ama firma pek iplemiyor.
Siz siz olun kaliteli müşterisine değer vereb firmalarla çalışın, bana telefonda çok büyüklerle rekabet halinde olduklarını söylüyorlar, bu şekilde zor rekabet edilir..