Merhaba,

Baştan söyleyeyim, kendimi SEO uzmanı olarak görmüyorum. Belki kendimi beginner seviyesinde olarak addedebilirim. 3 Wordpress sitem var ve de üçünde de Rank Math kullanıyorum. URL'de rakam olması gibi şeyler sunuyor evet, fakat bir ara bazı Yoast önerileri yüzünden denedim bir sitemde. Daha sonra sosyal ağlar üzerinde paylaşım yaparken, thumbnail görseli şu sıradan gri anonim adam oldu. Halbuki tüm sitelerimde de öne çıkan görsel kullanıyorum ki sosyal medya üzerinden paylaşıldığında güzel bir görünüm olsun diye. Ne yapıp ne ettiysem de o çirkin anonim gri adam görselini oradan kaldıramadım.Yoast'ın gelişmiş ayarlarını da o kadar kurcalayıp, önbelleği temizleyip, farklı tarayıcıdan açıp, modemi resetleyip falan denediysem de beceremedim.

Sonra da YOAST'ı kaldırdım zaten. Yoast kullanan arkadaşlar kızmasın. Yine Rank Math'e döndüm. Bazı arkadaşlar All in Seo önermişler, bakalım şuanki en geri planda kalan projemde deneyeceğim. Ama Rank Math vs Yoast'ta kesinlikle rank math'i tercih ediyorum yukarıda söylediğim sebep yüzünden. Bir daha da kolay kolay bir siteme bulaştırmam.