Benimde içeride mobil ödeme bakiyesi vardı güya 3. Hafta yatırılıyordu alt limit olmadan şimdi hesabıma bile giremiyorum 😏 Shopieri öneririm +10k ödeme aldım sorunsuz
Sen zaten 3 aydir odeme yapmıyorsun sadece bende degil bir cok kisiyi magdur ediyorsun kimine cuma demissin kimine bayram oncesi demisin onlarda bekliyor sırada.bide 60 gun daha sure koyup guya para ödüyeceksin.1k odeme çıkamıyorsun cuma gunu odeme günüdü aradim pazartesi dediniz pazartesi aradim telefonumu engellemisiniz magazami kapatmışsınız.
1k odeme cikamayan bir firma ki gayette basit bir iş.
Gelen parada komisyonun senin parandir kalan senin paran degildir milletin rizkina çöküyorsunuz.
Haram helal denen bir sey var.sundugun hizmetten aldigin komisyondur sana helal olan.
Paytr nin altbayisi oldugunuz icin güvendik calismaya basladik paytr nin markasinida zedeliyorsunuz.
Her iş ortaklığı kendi içinde ayrı bir süreçtir ve tekrarla firma olarak iş ortağı olarak veya kiralama yöntemi ile edindiğimiz siteleri denetim hakkımız saklıdır.
Hiç bir platformda bir kurum yada oluşumun bayisi/alt bayisi olduğumuz beyanımız bulunmamaktadır.