Apandisit bölgemdeki geçmek bilmeyen ağrılardan dolayı doktorlar son çare olarak Lustral vermişlerdi bana. Sanırım psikolojik bir sorun olarak görmeye başlamışlardı çünkü yapılan tüm tetkiklere rağmen hiçbir şeyim çıkmıyordu. Sorun şu ki, hayat standartlarım o ağrı yüzünden mahvolmuştu. 1 seneden fazla da o lanet ağrıyı çektim. Lustral'ı ise 6 ay ya da biraz daha fazla kullandım. İnanın hiçbir etkisi olmadı üzerimde. Bu kadar uzun kullanmamın sebebi de son çarem gibi bir şey olmuştu ve doktorum da 6 aylık düzenli kullanım istemişti.

Kişiden kişiye etkisi bambaşkadır tabii ama benim üstümde hiçbir etkisi olmadığı için lüzumsuz gördüğüm ilaçtır kendileri. Uyku anlamında iyi geldiği söylenmiş ama yıllarca Ritalin, Concerta gibi ilaçlar kullandığım için uykuya bağışıklığım falan oldu gibi. İstesem de 3-4 saatten fazla uyuyamıyorum. Lustral'ı kullandığımda da uyku olayımda bir değişiklik olmadı. İlacı da doktoruma söyleyip, anında bırakmıştım. Öyle bırakmak zor oldu gibi durumlarım olmadı yani. Umarım sizde işe yarar değerli dostlar.