-hocam aylık ortalama adsense kazancınız ne kadar ? Şirket actıgınız zaman minimum 1000 lira gideri olacak ( bağkur,muhasebeci parası, ot *** vergisi her ay) bunu hesap edin. 2000 geliriniz varsa şirket açmanızın hiçbir anlamı yok. 4-5 k üstü bir gelir söz konusu ise eğer o zaman açabilirsiniz.
-evinizin bir odasını adres olarak gösterebilirsiniz sözleşme yparsınız babanızla 100 lira gibi bir rakam gösterirsiniz kirayıda.
-geçmiş faturalar gider olarak gösterilemez. şirket actıktan sonra şirket adına kesilen faturaları gider gösterebilirsiniz.
-devlet sizin hitlerinizin yurtiçi yurtdışı vs diye ayırmaz. hesaba gelen paraya bakar, o para üzerinden vergisini alır.
ustat,
hic sozlesme yapmadan ikametim olan evi gosterebilir miyim? gider gostermek gibi bir derdim yok su an icin. illa kiralama yapmak zorunda miyim?
adsense raporunda hangi ulkeden ne kadar gelir kazandiginiz belli. forumda bir yerde bunun ciktisini ekledigini soyleyen biri vardi. konu eskiydi su an bulamadim, bu konuda tam emin olmam lazim.
vergi kacirmak niyetinde degilim ama gereksiz tek krs vergi de odemek istemiyorum. muhasebecilerin cogu internet yayinciligindan gelir olaylarina fransiz kalmis durumda. cok net bilgi veremediler bana.