turkiye harici ziyaretcilerden gelir saglayan sitem var.
artik sahis sirketi acmak istiyorum. tecrubesi olanlar yol gosterirse cok fayadasi olur.

tek isim web yayinciligi ve tek gelirim reklam gelirleri olacak (adsense)

1- home office calisacagim
su an ailemin yaninda kaliyorum ve ev babama ait. burayi kiralama vs olmadan adres olarak gosterebilir miyim? birkac ay sonra baska bir sehre tasinacagim, o zaman kiraladigim adresi gostermek istiyorum.

*evin bir odasi icin kira kontrati yapmak en dogrusu, eve gelen faturalarinda bir kismini gider gostermek mumkun oluyor boylece.

ya da gecici olarak sanal ofis mi kiralamaliyim? gereksiz yere masrah cikrmak istemiyorum.

2- gelirin neredeyse tamami yabanci ulke ziyaretcilerinden, bu durumda kdv odemeyecegim degil mi? hali hazirda bu durumda olanlar nasil bir yol izliyor?

*adsense raporunun ciktisini duzenli olarak saklamak yeterli. gelir tr dışı ise kdv yok.

3- su an ucretleri odenmis durumda olan(yillik) domain ve hosting hizmetlerini gider olarak gosterebilir miyim? ayni sekilde kullandigim faturali bilgisayari da gider gosterebilir miyim? yoksa sirket acilisindan sonraki giderler icin mi gecerli olacak?

*açılış oncesi odemeleri gider gostermek mumkun değil

4-ucretli faturasiz hizmet aldigim durumlarda ( makale yazarlari icin) yapilan odmeleri gider gosterebilir miyim? nasil bir yol izlemeliyim?

*henuz net değil, gider gosterenlerde var.

ek sorular;
​5- sahis sirketine gecince adsense nezninde yapilmasi gereken islemler nelerdir? sirket hesabina nasil cevirecegiz?