Bu tarz durumlarda kafadan fikir yürütmek yerine, Wordpress'i DEBUG moduna alıp, error_log'ları açıp incelemek daha makul olur. En azından ne tür sorunla karşılaştığınızı daha net görebilirsiniz.[/QUOTE]

Hocam şuşekilde bir mesaj çıktı.

[B]Fatal error[/B]: Uncaught Error: Call to undefined function ecan_get_option() in /home/admin/web/lafmacun.net/public_html/wp-content/themes/hugealters/header.php:4 Stack trace: #0 /home/admin/web/lafmacun.net/public_html/wp-includes/template.php(722): require_once() #1 /home/admin/web/lafmacun.net/public_html/wp-includes/template.php(671): load_template('/home/admin/web...', true) #2 /home/admin/web/lafmacun.net/public_html/wp-includes/general-template.php(41): locate_template(Array, true) #3 /home/admin/web/lafmacun.net/public_html/wp-content/themes/hugealters/index.php(1): get_header() #4 /home/admin/web/lafmacun.net/public_html/wp-includes/template-loader.php(78): include('/home/admin/web...') #5 /home/admin/web/lafmacun.net/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/admin/web...') #6 /home/admin/web/lafmacun.net/public_html/index.php(17): require('/home/admin/web...') #7 {main} thrown in [B]/home/admin/web/lafmacun.net/public_html/wp-content/themes/hugealters/header.php[/B] on line [B]4[/B]
[QUOTE=captainrau;1075229738]

Caxing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
W@rez mi yüklüyorsunuz ondan olabilir.
yok hocam lisanslı tema burada satılan.

AtamanDms adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu aralar bende çok sık aynı hatayı almaya başladım.
Ama nedense hepsi sende de olduğu gibi temanın kodlamarıyla alakalıydı.
Sanırım son güncellemelerle çakışmalar oluyor. Çünkü her kod hatasını düzelttiğimde başka bir yerden yine kod hatası alıyorum.
Temayı satın aldığınız yerin güncellenmesi gerekebilir. Tabi bunlar benim başıma gelen süreç.
Sizde tek bir hata veya farklı durumlar olabilir.
hocam paylaştığım hata kodu çıkıyor. Tema ile alakalı sanırım.