CliaWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba mucurum,

Siteniz çok önemli seviyede değil ise, sunucu üzeri işlemleri deneme yanılma ve makalelerden bakarak öğrenmeyi düşünüyor iseniz, bu süreçte sunucu ve web panel konusunda size sunucu firmanız destek sunacak ise elbette sunucu ile devam edebilirsiniz.

Ancak sitenizde 1 dakikalık kesinti ile önemli ise, deneme yanılma riskine girmek istemiyor iseniz, makaleler ile uğraşmak istemiyor iseniz, sunucu firmanız veya bir sistem yöneticisi arkadaşınız size sürekli destek sunamayacak ise resellerde kalabilirsiniz.

İyi çalışmalar dileriz.
IyibirNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam hiçbir panel kurmadanda kurabilirsin ama zorluk bilgi ihtiyacı yaşayacağın sıkıntılar artar

tavsiye istersen hocam vesta panel tarzı paneller var onlardan kur derim
vidtekno adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Sunucu alarak Cyber Panel, Vesta Panel gibi ücretsiz web sitesi yönetim panellerini kullanabilirsin. İyi akşamlar dilerim.

RuzgarSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pleski ücretsiz sağlayanlar var nasıl oluyor bilmiyorum ama
AhmetKarahan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir sistem yöneticisi olarak uzun süredir plesk kullanıyorum ve tavsiye ediyorum 👍
Cevaplar için öncelikli olarak teşekkür ederim. Aslında öncelikli soru, bilgim olmadan bu işin üstesinden gelebilir miyim?

Diğer bir sorum şu anda sitelerim cpanel içeren resellerde farklı bir işletim sistemi kurulduğunda sitelerimi taşımakta sorun yaşar mıyım?

Reseller maalesef artık kullanamayacağım, opencart bir site var ve paylaşımlı alanlarda ciddi hız sorunu yaşıyorum.