aksamci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet uydu alıcılı sistem hocam internet olmadığında normal televizyonda izliyorum. yazılımı daha güncellemiyor eylüluydudan aldım adamlar bir satana kadar ondan sonra pek kaale almadılar hepey zaman önce görüşmüştüm cihazdaki youtube uygulamasını kullanın demişti çok çok eski youtube uygulaması oda işime hiç yaramıyordu. ben buna nereden güncel sürüm indirip kurabilirim? cihazı 40 defa fabrika ayarına aldım sıfırladım yine olmadı böyle giderse satacam cihazı sırf youtube uygulaması için

cihazım budur https://www.eyluluydu.com/spybox-s9-...d-uydu-alicisi
Açıkçası yt ile pek işin yok ise kullanmaya devam derim bence sonuçta almışsın genel olarak işini görüyor ise gerisi önemli değil derim. Anlaşılan seni uydu ve box bir arada olması cezbetti açıkçası biraz daha detaylı araştırma yapsaydınız 1 tane cihaz vardı senin cihaz mantığında benim de hoşuma gitmişti hatta adını unuttum ama güzel cihazdı. Satıcılar zaten satana kadardır sattıktan sonra alakayı kesiyorlar direk. Eğer olur da illa satacam der isen kafam rahat etsin der isen android yazılımı telefon / tablet için olanlar dan alma çok sağlıksız oluyorlar. Zaten tutulan ve iyi olan bir kaç model var dı ben araştırır ilken tabi yeni sürümleri vs çıkmıştır