Cihaz aşını yanlış hatırlamıyor isem bu uydulu olanlar dan sanırım. Uydulu olandan ise ve kullandığı android yazılımı telefon-tabletler de ki gibi ise büyük ihtimal android sürümü de eskidir onun açıkçası problemler yaşanması normal box alır iken iyi araştırma yapmak gerekiyor uzun süre araştırmış tım ben de Google de bir araştırın aynı sorunu yaşayanlar vardır mutlaka satıcı ile de bir iletişim kurun derim format vs olayı var ise sorun çözüle bilir belki ayarları sıfırlayıp da deneyin olmadı işe yaraya bilir
evet uydu alıcılı sistem hocam internet olmadığında normal televizyonda izliyorum. yazılımı daha güncellemiyor eylüluydudan aldım adamlar bir satana kadar ondan sonra pek kaale almadılar hepey zaman önce görüşmüştüm cihazdaki youtube uygulamasını kullanın demişti çok çok eski youtube uygulaması oda işime hiç yaramıyordu. ben buna nereden güncel sürüm indirip kurabilirim? cihazı 40 defa fabrika ayarına aldım sıfırladım yine olmadı böyle giderse satacam cihazı sırf youtube uygulaması için
cihazım budur
https://www.eyluluydu.com/spybox-s9-...d-uydu-alicisi