Bu parçanın Charmender ile alakası yok, bir kaç aylık bir geçmişi var bu parçanın Killa Hakan'ın albümü için uzun süredir geleceği bilinen bir parça. Zaten albümünde de var bu parça, biraz araştırın bence bu tarz başlıklar açmadan. Ezhel'in Lolo parçasınında Norm'a yapıldığı hurafesi yapıldı ama o parçada Norm Ender'in diss parçası yayınlanmadan 2 ay önce Berkcan Güven'in hikayesinde paylaşılmıştı. Ezhel ve Ben Fero kanadından Norm Ender'e cevap geleceğini düşünmüyorum, kaldıki Ben Fero'ya onlarca diss geldi hiç birine cevap vermedi zaten etkileşimin Allah'ı bu Ezhel ve Fero'da. Norm'un umurlarında olacağını düşünmüyorum.
Not: Ben Fero'yu savunmak için yazmadım, aynı sektörde işleri olan bir prodüktör olarak bende Fero'nun müziğini beğenmiyorum ama sonuç olarak ortada milyonların beğendiği projeler var saygı duymak gerekiyor. Aynı saygıyı 15 yıldır hiç beğenmediğim halde Norm Ender'ede duyuyorum. Bunuda siz saygı duymuyorsunuz diye düşündüğümden yazmıyorum, ülkemiz her konuda olduğu gibi bu konudada fanatikliğinden araştırmadan bilmeden yorum yapabiliyor.