Benim aklımda olan telefonda bu konuyu açarken örnek verdiğim telefondur. Bu fiyata alınacak en iyi telefon olarak görüyorum. Huawei P Smart, y7,y6 modelleri çift hat çift işlemci ama bu telefon kadar performansı yüksek değil. Eğer üzerine biraz daha para koyacağım derseniz Xiaomi MI 8 var öneririm. (Lite değil)
Ayrıca telefonun çift hat olduğunu biliyoruz. Peki fark iki hat aynı anda açık çağrı alabiliyor ama birisiyle görüşürken diğeri ulaşılmıyor mu? Yoksa görüşme olmasa bile biri aktifken diğeri pasif konumda mı? Mağazaya gidip sorma fırsatım olmadı bu konuyu bilen ve soran varsa cevaplandırırsa sevinirim.
A2 lite ile söylenir sorun yaşıyorum.
1. yuvada şirket hattim, 2. yuvada şahsi hattım takılı. İnterneti şahsi hattimdan kullanmak istediğimde 1. yuvadaki hattım çağrı almıyor. Ben arama yapabilsemde sürekli hattım kapalı oluyor aranmak istedigimde.
Aynı şeyleri bende merak ediyorum benimde aynı şekilde şahsi ve şirket numaralarım var ve bunları aynı anda kullanmam gerekiyor Hem arama olarak hem whatsapp olarak birini kapatıp diğerine geçmek değil yani ikisi de aynı anda açık kalması gerekiyor ama Xiaomi note 7 de bu şekil bir kullanım var mı ?
Forumda muhakkak bu telefonu kullanan vardır umarım biri yorum yapar