bugraunver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İ5 2.3 ghz işlemcisi, 12GB ram, 256gb OCZ Trion 100 marka ssd var üzerinde.
Şarjı iyi durumda pil döngüsü 390 civarlarında. Herhangi bir problemi yok. Türkçe klavyeli.

Kutusu mevcut şarj aleti yeni orijinal kutusu vs duruyor. Ek olarak yedek uzatma kablosuda verilicek toplamda 2 tane uzatma kablosu var.
Yabancı klavyeydi Türkçe kasa ile değiştirildi bu değişim sırasında track padi yere düşürmüş servis köşesinde bir çatlak var. Bu durumdan dolayı orijinal yenisini aldılar ama ben sorunsuz çalıştığı için değiştirtmedim. Çok göze de batmıyor zaten. Onuda yanında vereceğim. Track padin bütün fonksiyonları hatasız çalışıyor. Değiştirilen alt kasada yanında verilecek onuda satabilirsiniz çok temiz duruyor oda.

Hep adobe programları ve yazılım programları kullanıldı yorulmadı. Yazılımla işim kalmadı.

Alacak olan kişiye Office ve Adobe programlarını (önceden belirtmesi kaydıyla) yükleyip öyle teslim edebilirim. CD okumasında vs hiçbir sorun yoktur.

Gelelim satış sebebine. Artık oyun oynamak istediğim için değiştirmek istiyorum. PUBG, Battlefield, Fortnite, GTA V gibi oyunları oynayabileceğim BİLGİSAYAR ile TAKAS OLUR.
Fiyat: 2.800₺ Ankara içi elden teslim ederim.

İlan linki: https://www.sahibinden.com/ilan/ikin...6135221/detay/
Bir test yapmanızı rica etsem;

10 dakikalık 1080P videoyu render süresini test edip, zamanı ve makinanın ısınma durumunu iletir misiniz?