Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Uzun bir araştorma döneminden sonra dün itibariyle siteleri açmaya başladım. Öncelikle bir site ve pimterest hesabını kurarken databasen site admin panele pinterest hesabına kadar kullanıcı adı parola tanımlıyoruz. Üç beş site ile belki akılda kalır ama site sayısı 100 civarına cıktıgında işler iyice karışacak. Tabi bu hepsine aynı kullanoco ado ve şifre kullanılarak çözülebilir. Ama ikinci en önemli husus yüz tane açtığımızı düşünelim. Herşeyden önce domain isimleri akılda kalmaz. Hadi onuda bir şekilde yaptık diyelim hangi pinterest hangi domaine baglıydı vs vs.
İşin özü üç tane site açtıktan sonra bu hususları araştırmaya başladım. Çünkü dördüncüyüde aöarsam ilk sitemin baglı pinterest giriş bilgilerini hatorlamıyor olacagım. Ayrıca bu hesaplardaki pin sayısı paylasom yapılıp yapılamdığı vs takip işleri. Forumda birkaç tam istediğim gibi olöasada satış konuları gördüm. Ancak aylık üç aylık lisanslı kontrolü başkasında olan kiralık sistemler güven ve devamlılık vermiyor maalesef bana. Bu sorunları eminim seri sekilde yapan birçok kişi basona gelmiştir. Nasıl çözüm sağlıyorsunuz hesaplaro şifreleri birbirine karıstırmadan nasıl altından kalkabiliyorsunuz?