login olup - login olmadan - farklı hesapla login olup her türlü kombinasyonu denedim hocam, her zaman beyaz sayfa çıktı sadece...
Şu an banlı olan Dirk diye bir arkadaştan almıştım siteyi bu konudan:
https://www.r10.net/pinterest/206182...garantili.html
shadow ban'dan çıkma yolu yok mudur? ilk aldığımdan beri bundan şüpheleniyordum ama arkadaş sürekli bana henüz içeriğin çok yeni olduğunu, pinterestte daha fazla içerik girmemi söylüyordu..
bu shadow ban neden olmuş olabilir bu durumda?
Hocam Pinterest bu. Bir şekilde banlıyor. Resimleriniz özgün değildir felan diyor millet ama ben ne kadar özgün olmayan post atan profiller gördüm ama banlanmıyorlar. Aynı resmi atmışsınızdır diyorlar ama ben aynı resmi 5 kez atmış profillerin kaç m görüntüleme aldığını gördüm. Bu Pinterest işi şans işi demişti bazıları da inanmamıştım. Öyle şey mi olur arkadaş diye. Ama öyle maalesef. Buraya bel bağlamayın. Buradan tutan tutar tutmayan tutmaz olayıyla devam edin. Eğer kazanmazsanız da banlanırsanız da felan üzülmeyin. Spam yapın, içinden geçin spamın. Ne zaman düzelir sistem o zaman bu tür siteler açar kazanırsınız.
Benim düşüncem bu yönde. Belki de yanlış düşünüyorumdur ama %99 eminim dediklerimden.