Bu tarz yazılı olan yüzlerce ilan bulabilirsiniz. Hiçbir eksper çalıştığı şirketi zarar sokmak için uğraşmaz. Ortaya çıkarsa cezası var. Bu tarz ilanlarda arabayı ağır hasar kayıtlı olarak düşünün. Mutlaka önden bir hasar almıştır.
Araç yetkili serviste, orijinal parçalarla yapılmış ise bir nebze ağır hasar kayıtlı araç alınabilir. Bir kaput boyalı, sigortacı miktarı şişirmiş gibi konuşanlardan hemen yanından ayrılmanızı öneriyorum.
Alıcı iken satıcı karşısında güçsüz görünmeyin. Para sizin elinizde. Alımlarda işi karşı tarafa bırakırsanız o sizi yönlendirip tanıdık ekspertize götürür. O da cebine sıkıştırılan 3-5 kuruş parayla tavan boyalı aracı orijinal diye rapor verir.
Karşı tarafın sözüne hiçbir zaman tamah etmeyin. Şu çıkarsa geri alırım, arabamın sonuna kadar arkasındayım lafları satana kadardır. Satıp sonra sorun çıktığında sen yapmışsın arabaya bir şeyler der ya da yüzde 10 terse geri alırım gibi laflar edecekler.
Alacağınız araba ister 30.000 ister 300.000 TL olsun ilk baştan şüphe ile yaklaşın. Kurumsal ekspertiz firmaları yerine işinde isim yapmış yerleri tercih edin.
Haklısınız ama geçen samimi bir arkadaşımın hasar onarım raporuna şahit oldum hocam gülmekten öldüm. Araç sağ taraf boyandı ön tampon boyandı adamların yazdığı tampon söküldü xxx fiyat tampon takıldı xxx fiyat kapı söküldü xxx kapı takıldı xxx gel gelelim hasar kaydı 5800 TL ÇIKARDILAR DIŞARI KASKOSUZ YAPTIRMAYA KALLSAYDI 2200 2500ARASI FİYAT ALMIŞTI. KASKODAN SERVİSE VERİRKEN HAZAR KAYDI NEKADAR TUTAR DİYE SORMUŞTU 3000 BİN TL GEÇMEZ DEMİŞLERDİ BU RAPORDAN SONRA arksdaş sigorta şirketine şikayette bulundu sonuç beklıyoruz