Başarılar dilerim, hemşehri olarak daha mutlu oldum görünce, gayet güzel görünüyor deneyeceğim
Test sonucu izlenimlerim
28.07.2019 :
1. öncelikle temel düşünce güzel, benim gibi plansız bir tatil yapmayı sevenler için güzel, antalya lı olarak 2 günlük doğa tatili seçtim, rotalar çıkıyor ama bence çok beğenilen rotalar değil, rotaları kullanıcı tavsiyeleri ve ziyaret sqyıları vb birçok veriyi bir araya getirip sıralamak sanki daha doğru sonuçlar verir, bunun için kendine özel botlar ile güvenilir sitelerden verileri işlemen gerek,
2. Resimleri nereden çekiyorsan sanırım en beğenilen veya en yeni resimleri çekiyor, sıkıntılar mevcut, örneğin antalya yalım parka git diyor resim olarak da bir hayat kadını ve telefon numarası gösteriyor, karşıma ilk aramada ilk görsel bu oldu, epey negatif bir durum.
İnceledikce aktarır kolay gelsin
Eklediğiniz maddeleri dikkate alacağız. Fotoğraflar mekanlara kullanıcılar tarafından eklendiği için, api taraflı firmada buna bir filtre uygulamadığı için bazen bu sorunları görebiliyoruz. İlerleyen sürümlerde, bunun için bir yapay zeka çalışması yapılacak.
Google map verilerine göre rota oluşturuyor sanırım. Ama plan yapıldığında isimden başka bir şey yok. Yani şuan için olmamış hocam. Ileride belki daha iyi olur kolay gelsin.
Görüşünüz için teşekkürler, "Ama plan yapıldığında isimden başka bir şey yok." bu kısmı ÖM olarak detaylandırırsanız bizlere yardımcı olursunuz.
tanıtıldıgı gibi özellikleri varsa harika bi uygulama ios için var mı acaba cok ısımızı gorur aktıf kullan dıgım bı uygulama olur teşekkürler.
,
iOS için hazır ancak, muhtemelen gelecek aylarda yayınlanacak. Yayınlandığında konuyu tekrardan düzenler, sizi etiketleriz 👏