Merhaba. 2 Adet sitemde düzenlemeler yapmak istiyorum. Bu işte iyiyim ve eksiksiz yaparım diyenlerden dönüş bekliyorum. ilk olarak film sitemde düzenlemeler yapılacaktır. Beğenilirse ardından 3-4 sitem daha var.
Site Hızı: 2 Sitemin de hızları Gtmetrix e göre ve pagespeed e göre iyi. Gtmetrix A 97 B 94 Puanı ve açılış hızı 1.6 - 2 Sn. arasında değişiyor.
Film sitesidir.
1- Yapılacak işler :
https://jigsaw.w3.org/css-validator/ sitesinde yer alan hata ve UYARILARI düzeltemek.
2- google pagepeed puanım 90 ama. burada yer alan bazı hatalar var. Örneğin kullanılmayan CSS, aşırı DOM kullanımı ve yazı tipi yüklenmesi ile alakalı sorunlar. Bunların giderilmesi
3- site bilinen bir tema kullanmaktadır. wpdeo star temasıdır. Burada bir kaç resmi css sprite ile birleştirmek.
4- Sitedeki gereksiz kodları kaldırmak
5- SORGU SAYISINI AZALTACAK ŞEKİLDE KODLARI DÜZENLEMEK
6- GTmetrix de yslow bölümünde ki bir kaç hatayı düzeltmek
7- Aynı zamanda cloudflare kullanıyorum. Aynı zamanda cache eklentisi kullanıyorum. Aynı zamanda temanın da cache özelliği var. Bu 3ünü kombine edip sitenin en hızlı şekilde, en az sorguyla ve dosya boyutuyla açılmasını sağlamak.
8- Siteyi google chorme da yer alan lighthouse ile test ettiğim zaman her ne kadar pagespeed puanı yüksek çıksa da burada performans, erişilebilirlik vs çok düşük çıkıyor.performans 60 civarı erişebilirlik 80 civarı. Bunların en az 90 a çıkarılması. Yine temanın seo ayarları da 67 çıkmaktadır. ( eklenti kullanmıyorum temanın kendi seo altyapısı vardır ) bunun düzeltilmesi.
9- google web fontlarının kendi sunucuma yüklenerek oradan çağrılmasını sağlamak
Çalışma şekli : Lütfen bana PM ile yada kasparo108 Skype adresi ile ulaşarak; size atacağım site adresini analiz ediniz. İnceleyin. Yapabilirim derseniz
yukarıda saymış olduğum 9maddedeki düzenlemeleri yapabilecekseniz. şu şekilde bilgi atınız
1- r10 kullanıcı adıınızıı, kaç yıldır bu işi yaptığınızı ve varsa açmış olduğunuz konunuzu gönderiniz
2- Şu kadar sürede 9 maddeyi bitirip teslim ederim
3- istediğim ücret şudur
Anlaşılması durumunda
önce iş sonra ödeme yapılacaktır. Talep etmeleri durumunda ve
traderleri yaptığı işle alakalı ise traderi
150 üstü olanlara önce ödeme yapabilirim. Havale EFT ile ödeme yapabilirim.