bende aynı telefonları araştırıyordum. konu sahibi arkadaşın izni ile bir soru sormak isterim.
şarj konusunda mi8 ile redmi kıyaslasanız, ne kadar fark eder? uçurum var mı, yani redmi 1 gün daha fazladan dayanır gibisinden..
bir de ekran kalitesi ikisinin aynı mı? göze çarpan farklılıklar var mı..
şimdiden teşekkürler.
şarj konusunda neredeyse x1.5 olarak düşünebilirsin. ben sık telefon kullanan birisi değilim. buna rağmen mi8 1 günü rahat bitiriyordu ama batarya da diplerde oluyordu 24 saat sonunda. redmi de 55 saatleri görmüşlüğüm var(hoş pek kullanmamıştım). gerisini sen düşün. redmi'nin bariz şarjı çok daha uzun gidiyor.
ekran konusunda millet bir fark var diyor ben göremedim bir fark. hatta ve hatta mi8 in güneş ışığında ekranı daha zor gözüküyor. redminin biraz kontrastı redmiden daha kötü deniliyor. valla bana sorsan sadece evet güneş ışığında redmi daha kullanılabilir derim. onun haricinde böyle bakınca vuaaa çok büyük fark var diyecek birşey yok.
redminin şu arka kamera çentiği biraz daha çıkık. yaniiçinden çıkan silikon kılıfla bile kullansan, sırt üstü koyduğunda o kameranın camı sağa sola çarpıyor / sürtüyor. henüz o kısımda hiçbir çizik bile olmadı. zaten silikon kılıf içinde o çıkıklık çok gözükmüyor.