yahyadegirmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendiniz ağzınız ile söylüyorsunuz domain satışı domain içerir siz şuan wa-rez sript kurup domainle satıyorsunuz script yanında verilcektir diyorsunuz birde bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor wa-rez yanında vercem diyorsanız domain satış yerine konunuzu açıp yanında script verilcektir diceksiniz eğer sitenizi bu şekilde satıyorsanız ki dediğiniz kelimeler açtığınız konu bu yönde wa-rez sriptle beraber satıyorsunuz laf kalabalığı yaparak kendinizi haklı çıkaramazsınız bunu sizde biliyorsunuz mesajlarınıza cevap vermiyeceğim moderatörler karar verecektir

1 aylık üye olup olmamam kuralları değiştirmez bunu çok iyi biliyorsunuz laflarınıza dikkat edin laf olsun torba dolsun misali boş muhabbet yapıyorsunuz wa-rez kullanıp kullanmamam sizi ilgilendirmez şuan kullandığım wa-rez varsa script sahibi şikayet konusu açabilir ki öyle bir şey yok ki sen bu forumda MULTİ üyesin illa bunu buraya yaz diyorsun ACGMEDYA sana ait bunu tüm herkes biliyor banlanan üyeliğinin profilindeki numara senin eski numaran acgmedya bana ait dersen şuanki üyeliğinde yazan web sitesinin altında instagram hesabın var orda web sitesinde acgmedya yazıyor ki instagram hesabın kapandı lakin hala orda duruyor kanıt olarak şuan kaldırsan bile sorun değil geçenlerde ss almıştım multi olduğunun kanıtı budur illa şikayet konusu açıp banlatalım onu istiyorsunuz
banlanan üyeliğiniz https://www.r10.net/members/109555-acgmedya.html
bir kanıt olarak daha instagram hesabınız yazıyor eski banlanan hesabınızda
@Erhan; ilgilencektir
ACGMedya ortak bir kuruluştur ismi Musa olan bir arkadaş ile kuruldu ve şuan ondan ayrıldı o hesapta onun adına ait zaten benle bir alakası yok ki o hesap banlanmamış olsaydıda ben banlatıcaktım o ortakla bir alakam veya bağım yok bu KADAR DERDİN VARSA AÇ ŞİKAYET KONUSU Konuyu kirletme daha fazla bakın hayla saygımı koruyorum bir dahakine bu kadar kibar davranmam çünkü bu hesap ve ortak konusu hassas bir noktam.