fatihercan28 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
rica ediyorum lütfen beni bloklar mısın ?

Kategoriye bakarsan indirimde olan ne varsa paylaşıyorum. Çoğu üründe endişe olmasına rağmen sipariş eline geçtiklerinde memnun kalanlar da oldu , şikayet eden de. . Böyle peşin yükümlü birinin konulara yorum yapıp insanların kararlarını etkilemesini istemiyorum. Firmalarla hiçbir bağlantım olmadığını da çoğu kişi zaten biliyor.
Alıp almamak herkesin kendi kararı . Ben bu işi takip ettiğim için bu paylaşımları yapıyorum. İnsanlara zorla alın diye de baskı yapmıyorum.
Bu konuda kaygıların varsa Gıda Bakanlığı orada şikayetini yaparsın sorunu sorarsın .

Herkese iyi akşamlar..

Alacak olan Şefin Ustasını almalı bence. Akdeniz den pek memnun olan yok ki dediğiniz sinirli kısım daha çok Akdenizli olan da var.

Ben spor dönüşü 2 tane daha aldim totalde 14 tane aldim. 4 unu ailecek yaptik yedik mukemmeldi, biraz sert lakin herkes begendi.

Zevkler tartisilmaz derler lakin denemeden etmeden o zararli etleri Ülker aldi ondan ucuz demek bence hikaye yazmak. Kanıt yok bir şey yok. Biz yedik bizzat dedigim gibi gayet iyiydi...

Onceki yorumumda bahsettim; pharmaton 65 lira 60 tablet olunca kesin bir is var kesin sahtedir dediler urun orjinal cikti, 90 TL olsaydi daha az tepki gelecekti syni onun gibi durum. Herkese saygi duyarim ama bu tarz önyargılı yorumlarla kelepir durumlari kaciriyorlar saglik olsun.

Paylasimlarinizi cok begeniyorum tekrar teşekkür ederim.