Sadece 2 cevapta sürekli yanlış anladığımı söyleyerek durumu özetliyorsunuz. Burada bile "sürekli" kelimesiyle spam yapıyosun.
Konuya gelince
- Geçmişte şöyle zorluk çektim böyle çektim, bak şimdi ne güzel kazanıyorum.
- "Sektör, taktik vs. gibi şeyler dışında Adsense konusunda istediğiniz soruları konu altından sorabilirsiniz. "
- Spam konusunda oldukça tecrübeliyim altta da kanıt adsense gelir ekran görüntüsü.
arkadaş adsense hakkında ne sorulabilir. Ziyaretçiyi siteye çekmedikçe, ufak bir taktik vermedikçe reklam birimini şıkır şıkır yap ziyaretçinin gözüne sok neye yarar. Bu tarz konular şu kadar kazanıyorum forumda da bir ağırlığım olsun için açılmış konular.
Onu sorma, bunu sorma, niye açıyorsun konuyu da az kazananların dengesini
illegal yöntemle bozuyosun? İlerleyen zamanda satacağın e-kitap, eğitim seti için ön çalışma mı.
yani varya mudahil olmayayım dedimde bu yazdıklarını görünce pes dedim ya, adama karşı sitemin, sadece sektör vermediği için, ve sektör hakkında doğal olarak ve işini ifşa etmek istemediği için sormayın diyor sende kalkıp adam kibirli diyorsun, napıcaktı ? sistemi sana a dan z ye kadar mı vericekti ? ozaman mı tebrik edecektin ?
gözünün dönmüşlüğününde bukadarı adam işini gelip sana bedavaya öğretmediği için yaptığın siteme bak valla hayret ettim
adam yapmış mı ? yapmış! kazanıyormu ? kazanıyor, adamda böyle bir kategori olduğu için doğal olarak işini vermeden taktik bile veriyor bir çok ip ucu vermiş, burada kimse babasının oğlu değil vermek zorunda değil zaten versede enayi olurdu çünkü ekmek kapısını neden söylesin neden sektörü çop etsin, mantıklımı ya bu dediklerin.
(konu sahibi) helal olsun kardeşim kazanıyorsun emek vermissin allah ta daha çok versin.
Ben kendisini yakından da tanıyorum ki bana bu işlere girmemde çok büyük desteği olan biridir sayesinde güzel paralar kazandım hala da devam ediyorum.
Çok taktikler denedik adsense banları yemedik merak edenler varsa o paralar ödendi. Her zaman her soruma cevap verip yardımcı olmuştur.
Açıkçası sayesinde üniversitemi tek başıma tüm masraflarımı karşılayarak rahat rahat bitirdim. Dediği gibi spam sadece illegal yollar değildir

Teşekkürü borç bilirim kendisine
yaptığınız iş legal ve adsense politikalarına uygun ancak, spam kelimesi sadece içerik çalmak değil başka anlamlarıda var demek buradaki insanların kafasının karışmasına yol açmış hali ile, konu sahibinin tek söylemek istediği şeyi, zyaretçiye, aradığı içerikle alakalı reklam çıkması sadece bu, bunuda adsense otomatik yapıyor zaten kendi sisteminde, ama herkes konu sahibine tam anlamadan fena saldırmış.