Bende 1 hafta araştırdım harbiden kullanan insanlar sizin gibi düşünüyor. Dün akşam itibari ile aldık. Benzinli tek sorun şehir içi çok yakması. Gülü seven dikenine katlanır. Yol tutuşu çok iyi. Hızlanması biraz geç. Hızlandıktan sonra on numara. Yedek parça her türlü bulunuyor en kötü opelle aynı zaten araç. Dediğiniz gibi Türkiye'de satılmayacak araç yoktur bencede. Değerinden çok aşağı aldım aracı zaten lpg taktırmak sorun bence, önceden ailede opel astra vardı lpg'liydi sırf lpg yüzünden arıza lambası sönmedi. Sırf düzeltmek için tonla para harcadık ama düzelmedi.
Bakalım hakkımda hayırlısı olsun.
Bekleme açısından sorun yok piyasadan baya aşağı aldım. 1.6 benzinli tertemiz araçtı o yüzden aldım zaten.
hocam çok iyi yapmışsın hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binersin inşallah

ben de almıştım ve 2 sene kullandım. almadan önce öyle yorumlar okudum ki, kalkışta tofaş beni geçiyor diyenler mi dersin neler neler

bilmeden herkes atıp tutuyor. yakıtı biraz üzer ama yol tutuşu konforu ve üstün donanım özellikleri insanı keyifli ve güvende hissettirir. satacağın zaman da ayrılmak zor olacak göreceksin

tekrar hayırlı olsun güle güle bin