r10 hata veriyordu biraz geç yazıyorum.
6 aylık spor geçmişim varsa ilk 2-3 ayı ağırlıklarla geçti açıkçası çok sıkıldım o yüzden box a yöneldim etkili şekilde video izleyip hareket öğrenerek uyguluyorum hareketten harekete geçmek ve her gün çeşitli bölgelere ağırlık vermekten sıkıldım açıkçası onun yerine belli bir rutindde, dün bunu yaptım bugün bunu yapıcam demeden hepsini azar azar geliştirip uzun ama rutin bir programla fit olmak istiyorum.
Ek olarak o zamanlar beslenmeme dikkat etmemiştim ve cidden kendimi zorluyordum. 1 birim kas yaptıysam 2-3 birim yağ vardı (özellikle karında) oda sanki 3-4 birimlik bir yağım varmış gibi gözüküyordu yani daha iri gözüküyorudm. Ve diğer bir sıkan tarafı süre...Bana verilen antreman programıyla 2 saatte önce bitmiyordu şimdi üstte belirttiğim programlar 1 saat sabahki yapacağım plank hareketli vücudu yakan ağır antremansa 10-15 dakika gerçekten etkili gibi duruyor. 1-2 ay geçmeden bir şey söyleyemem ama sürekli ağırlık çalışıp sıkılma noktasındaysanız deneyin derim.
Totalde 2-3 gün bende dediğiniz gibi molalarım oluyor genelde o molalarda yüzmeyi tercih ediyorum.
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim 3-4 tanesini one note uma kaydettim. Ek olarak one note umdaki şu görselleri paylaşmak isterim:
Bir videodan almıştım. Belki işinize yarar.
O zaman diğer bir sorumu sorayım, yağ yakıcı takcviye gıdaları kullandınız mı? Etkisi sizce ne kadar? Kondisyonum var hızlı bir şekilde kilo vereceğimi düşünüyorum ama bir süre sonra durma noktasına geleceği söyleniyor. Yağ yakıcı tozlar vs denediniz mi? Sonuç nedir?
1.75 89 kiloyum 6 aydır spora ortalama haftada 3-4 gidiyorum son haftalarda 5 e çıkarttım.
Yağ ve kas oranımı bilmiyorum