"Sağlıklı kilo vermek sadece yemeğine dikkat edilerek yapılmaz" Yazıyorsun yanınada ."
Yediğine içtiğine dikkat edeceksin,sporunu mümkün oldukça aksatmayacaksın,belli bir uyku düzenin olacak vs."
yazıyorsun

kilo vermek için spor yapılmaz sağlık için spor yapılır sağlıklı kilo vermenin 1. kuralı beslenmeden geçer sağlıklı beslenilmediği sürece kilo vermek malesef ki imkansız bunu 5-6 ayda 30 kilo vermiş olan biri olarak yazıyorum

Uyku düzeni sporla alakalı bir kavran kasların dinlenmesini daha fazla büyümesini sağlaması için uyku düzeni önemli kilo vermek için değil zaten insan uyurken belli bi kalori yakıyor uyku düzeninin faydası kas büyümesi kilo vermek değil.

haftada 5 gün antreman yapıyorsun eyvallah 5. gün fullbody 6. gün kardio 7. gün kol kusura bakmada çok bilmiş gibi yazıyorsunda vücudun ne zaman dinleniyor ? kaslarını ne zaman dinlendiriyorsun merak ettim? haftada 2 günmü dinleniyorsun? Spor yaparak zayıflayanda yemeğine dikkat ederek zayıflayan insandada yağ ve kas kaybı olur ve bu kaçınılmaz birşey neyse siz arnoldsunuz..
Ben şahsınızla birebir muhattap olmak isteseydim sizin yorumunuzu alıntılardım.
Boş insanlarla muhattap olmak pek huyum değil. Kendi işinize bakın.